Något nytt till hemmet

Vi har spenderat en massa mer timmar hemma än vad vi är vana vid på sista tiden. Det spelar ingen roll hur mycket du gillar dina tapeter, du kan ändå bli trött på dem. Med andra ord kanske det är dags för något nytt.

Ändra något smått

Du kan med enkla medel göra stora förändringar. Tänk på belysningen, till exempel. Gillar du ljusslingor så finns det massor av roliga färger att välja bland. Något så enkelt som belysningen kan förändra stämningen i rummet helt.

Ett lite större projekt

Känns rummet trångt? Det kan bero på hur möblerna är placerade. Dessutom kanske det är dags att städa undan någon stol som blivit en klädhängare. Med andra ord, mindre kan kännas som mer. Mer luft, mer plats, mer svängrum.

Eller kanske mittemellan

Förvaringsmöbler är alltid en bra investering om du vill satsa på något konkret. Det finns gott om fina och roliga alternativ, allt från specialsnickrade skattkistor till enkla bokhyllor. Dessutom kan du välja hur du vill att färger och former ska få spela in med textiler. När det gäller teman kan det vara smart att inte lägga för mycket krut på en grej när vi alla vet hur lätt vi kan tröttna. Låt fantasin flöda och gör ett onlineköp för att göra vardagsmiljön lite roligare.