Present till nyfödd

En välkommen till världen present är en kul grej, men kan vara lite lurigt att ge. Kläder är det vanligaste att få när man just fått barn. Det är så klart en bra sak att få, men bäbisar behöver inte så många klädbyten och risken att dom blir liggandes oanvända kan bli stor, då små barn växer väldigt fort.

Tänker du trots allt ge kläder kan det vara smart att tänka en bit framåt och köpa lite större plagg. I och med att barnet växer finns då era kläder att ta på. Presentkort på en klädbutik där föräldrarna själva kan välja när och vilka plagg som ska inhandlas är också en bra gåva.

Graviditetskollen har olika produkter för barn och baby och leksaker är en av dom. Här är några av dessa:

Nisse gris är en smart vetevärmare för barn som har en tvättbar kropp och uppvärmningsbar innerkudde.

Baby FEHN Apa aktivitetsspiral till bilbarnstolen eller vagnen är en spiral med spegel, skallra och mjukdjur. Bollen piper medans kuben skallrar och spegeln är av plast. Halsduk och öron är fastsydda ordentligt med broderade ögon, näsa och mun i ansiktet.

Herbert är en speldosa som kan placeras över babygym, barnsäng, barvagn eller lekhagen. Tillverkad i 100% ekologisk bomull och kan roa barnet med en lugn melodi.

Band som håller fast nappen är väldigt praktiskt och en haklapp som fångar upp bäbisdregel är bra att ha. De finns båda i många olika utföranden och det kan vara roligt med en där det står mammas pojke eller kanske farmors ögonsten.