Säg det med en ballong

Alla minns vi nog de tillfällen då vi kom i kontakt med ballonger då vi var små. De luktade latex och lyckan var enorm då man fick en ballong i den färg man ville dessutom. Inte allt för sällan så gnuggades ballongen mot håret för att sedan vara så statisk att den fastnade på väggen, om man inte redan fått den att gå sönder.

Folie ballongen kunde man eventuellt få när man besökte någon marknad och dessa var vanligen runda med tryck. Med teknikens frammarsch har även utformningen av ballonger förändrats. Från att nästan uteslutande bestå utav röda, gröna eller blå, avlånga eller runda ballonger, till att nästan få vilken form och färg som helst.

Ibland kan man känna att man vill ge något speciellt, men att det finns inte riktigt något som passar in på tillfället, personen, eller det du vill säga. För att komplettera buketten eller kanske leverera en liten present på ett lite snyggare sätt, kan du med fördel använda, en för ändamålet lämplig ballong.

Att fira någon med ballonger gör det hela lite festligare. Välj ballonger som siffror eller kanske hela ord. Blåser man upp dom med helium så svävar dessutom ballongen i stället för att falla ner mot golvet. För att förankra ballongen lite kan man sätta en tyngd på snöret så att ballongerna stannar på plats.